Työpaikkaohjaaja


Työpaikkaohjaaja

KSAK Oy:ssä autamme asiakasta nostamaan osaamistasoaan ja parantamaan kilpailukykyään koulutuksen, valmennuspalvelujen sekä työelämän kehittämistoiminnan keinoin yhteistyössä kumppaniemme kanssa Pohjois-Suomen alueella.

Avainsanat:

työpaikkaohjaaja
Henkilö on suorittanut itsenäisesti verkkovalmennuksen, jonka tavoitteena on tutustua työelämässä oppimisen ohjaukseen ja saada välineitä ohjauksen toteuttamiseen. Lisäksi hän on tehnyt osaamismerkkihakemuksen, joka on arvioitu hyväksytysti. Valmennus sopii kaikille, jotka toimivat ammatillisen koulutuksen työpaikkaohjaajina, tai ovat kiinnostuneita kehittämään ohjausosaamista. Valmennus sopii myös työelämässä oppimista ohjaavalle opettajalle. Valmennuksen aineisto: https://ohjaan.fi/itsenainen-eohjaan-fi-verkkovalmennus/

Kriteerit

  • On suorittanut työpaikkaohjaajan osaamismerkkihakemuksen ja saanut siitä hyväksytyn merkinnän

Myöntäjän suosittelut

  • Jaamme merkit tämän organisaation kanssa

  • Teemme yhteistyötä tämän organisaation kanssa

  • Tämä organisaatio on luotettu jäsen verkostossamme


Henkilö on suorittanut itsenäisesti verkkovalmennuksen jonka tavoitteena on tutustua työelämässä oppimisen ohjaukseen ja saada välineitä sen toteuttamiseksi ja tehnyt osaamismerkkihakemuksen, joka on arvioitu hyväksytysti.

Valmennus sopii kaikille, jotka toimivat ammatillisen koulutuksen työpaikkaohjaajina, tai ovat kiinnostuneita kehittämään omalla työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Valmennus sopii myös työelämässä oppimista ohjaavalle opettajalle.

Valmennuksen aineisto: https://ohjaan.fi/itsenainen-eohjaan-fi-verkkovalmennus/


Liitä tähän työelämässä oppimisen muistilista työpaikkaohjaajalle kuvakaappaus sivustosta, tai liitä linkki alla olevaan kohtaan tekstikenttään
Liitä tähän internet-linkki työpaikkaohjaajan muistilistasta, jos et jo lisännyt, tai onnistunut lisäämään kuvakaappausta.
- tai -