Palautteenanto

Palautteenanto

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä kehittävät yhteistyössä Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Hyödyntää digitaalisia sovelluksia palautteenannossa

Osaamistavoitteet

  • Antaa opiskelijalle tai opiskelijaryhmälle laadullista palautetta digitaalisessa ympäristössä hyödyntäen ääni-, video- tai sanelutyökaluja.
  • Ymmärtää millaisia on laadukas monipuolinen oppimista edistävä palaute verkkoympäristössä.

Osaamisen osoittaminen

  • Anna oppimista edistävää palautetta alasi opintoihin liittyvästä suorituksesta tai toiminnasta ääni-, video- tai sanelutyökalua hyödyntäen.
  • Liitä merkkihakemukseen linkki tai dokumentti, josta käy ilmi osaamistavoite, tehtävänanto, ohjeistus tai oppimisprosessin vaihe, johon palaute liittyy.
  • Linkitä hakemukseen ääni-, video-, tai sanelutyökalulla tuotettu tiedosto, jossa annat palautteen opiskelijalle.


Arvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset

Anna oppimista edistävää palautetta alasi opintoihin liittyvästä suorituksesta tai toiminnasta ääni-, video- tai sanelutyökalua hyödyntäen. Liitä tähän merkkihakemukseen linkki tai dokumentti, josta käy ilmi osaamistavoite, tehtävänanto, ohjeistus tai oppimisprosessin vaihe, johon palaute liittyy. Linkitä hakemukseen myös ääni-, video-, tai sanelutyökalulla tuotettu tiedosto, jossa annat palautteen opiskelijalle.

Liitä tähän linkki tai dokumentti, josta käy ilmi osaamistavoite, tehtävänanto, ohjeistus tai oppimisprosessin vaihe, johon palaute liittyy.
Linkitä tähän ääni-, video-, tai sanelutyökalulla tuotettu tiedosto, jossa annat palautteen opiskelijalle.
- tai -