Osaamismerkit arvioinnin tukena

Osaamismerkit arvioinnin tukena

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä kehittävät yhteistyössä Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Hyödyntää osaamismerkkejä oppimisprosessin aikaisen arvioinnin ja osaamisen todentamisen tukena.

Osaamistavoitteet

  • Osaa kuvata digitaalisten osaamismerkkien käyttöä oppimisprosessin aikaisen arvioinnin ja osaamisen todentamisen tukena.
  • Osaa toteuttaa osaamismerkein ohjautuvan oppimisen mukaisen arviointiprosessin esim. Open Badge Factoryssä.

Osaamisen osoittaminen

Kuvaa, miten osaamismerkit tukevat osaamisen arviointia oppimisprosessin aikana ja anna muutama esimerkki siitä, millaista osaamista niiden avulla on mahdollista todentaa. Liitä hakemukseen kuvakaappauksia esim. Open Factoryyn (tai muuhun osaamismerkkijärjestelmään) rakennetusta merkkien arvioinnista ja sen työkaluista.Arvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset

Kuvaa, miten osaamismerkit tukevat osaamisen arviointia oppimisprosessin aikana ja anna muutama esimerkki siitä, millaista osaamista niiden avulla on mahdollista todentaa. Liitä hakemukseen kuvakaappauksia esim. Open Factoryyn (tai muuhun osaamismerkkijärjestelmään) rakennetusta merkkien arvioinnista ja sen työkaluista.

Kuvaa, miten osaamismerkit tukevat osaamisen arviointia oppimisprosessin aikana ja anna muutama esimerkki siitä, millaista osaamista niiden avulla on mahdollista todentaa.
Linkitä tähän kuvakaappauksia esim. Open Factoryyn (tai muuhun osaamismerkkijärjestelmään) rakennetusta merkkien arvioinnista ja sen työkaluista.
- tai -