Vertaisarviointi


Vertaisarviointi

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä kehittävät yhteistyössä Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Hyödyntää digitaalisia sovelluksia ja ympäristöjä vertaisarvioinnin toteuttamisen tukena

Osaamistavoitteet

  • Hyödyntää digitaalisia sovelluksia ja ympäristöjä opiskelijoiden vertaisarvioinnin toteuttamisen tukena

Osaamisen osoittaminen

Liitä merkkihakemukseen dokumentaatio (esimerkiksi kuvakaappauksia tai linkkejä) ohjaamastasi digitaalisesti toteutetusta vertaisarvioinnista. Kuvaa hakemuksessasi, miten ohjeistit opiskelijat vertaisarviointiin, millaisten arviointikriteerien perusteella he toteuttivat arviointia ja miten vertaisarviointi mielestäsi tuki opiskelijoiden osaamisen kehittymistä.


Kuvaa hakemuksessasi, miten ohjeistit opiskelijat vertaisarviointiin, millaisten arviointikriteerien perusteella he toteuttivat arviointia ja miten vertaisarviointi mielestäsi tuki opiskelijoiden osaamisen kehittymistä.


Arvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset

Liitä merkkihakemukseen dokumentaatiota (esimerkiksi kuvakaappauksia tai linkkejä) ohjaamastasi digitaalisesti toteutetusta vertaisarvioinnista. Kuvaa hakemuksessasi, miten ohjeistit opiskelijat vertaisarviointiin, millaisten arviointikriteerien perusteella he toteuttivat arviointia ja miten vertaisarviointi mielestäsi tuki opiskelijoiden osaamisen kehittymistä.

Kuvaa, miten ohjeistit opiskelijat vertaisarviointiin.
Kerro, millaisten arviointikriteerien pohjalta opiskelijat toteuttivat vertaisarvioinnin.
Kerro, miten vertaisarviointi mielestäsi tuki opiskelijoiden osaamisen kehittymistä.
- tai -