Osaava kerhonohjaaja -koulutus (1 op)

Osaava kerhonohjaaja -koulutus (1 op)

logo

Suomen 4H-liitto

johanna.polkki@4h.fi

4H on valtakunnallinen, sitoutumaton nuorisojärjestö. Lapsen ja nuoren kehitysvaiheet huomioon ottavassa toiminnassa opitaan käytännön taitoja itse tekemällä. Toiminnassa saadaan valmiuksia yrittäjyyteen ja työelämään.

Avainsanat:

kerho, lapset, ohjaaminen, ryhmä
Merkin saaja on suorittanut 4H:n järjestämän Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen

Kriteerit

Merkin saaja on osallistunut yhden opintopisteen laajuiseen Osaava kerhonohjaaja -koulutukseen.

Koulutuksessa osallistuja saa valmiudet 4H-kerhojen ohjaamiseen. Hän osaa hyödyntää 4H-kerhotoiminnan materiaaleja, osaa suunnitella ja toteuttaa kerhotoimintaa sekä osaa kertoa 4H-järjestöstä kerholaisille ja heidän huoltajilleen.

Osaamistavoitteet - Osallistuja saa valmiudet ohjata lasten kerhoja - Osallistuja osaa tunnistaa omat vastuut ja velvollisuudet kerhonohjaajana - Osallistuja osaa suunnitella kerhokerran ja kerhokauden - Osallistuja osaa antaa esimerkkejä turvallisen 4H-harrastuksen periaatteista - Osallistuja osaa laatia turvallisuussuunnitelman omaan 4H-kerhoon - Osallistuja osaa kertoa 4H-toiminnan tavoitteista, arvoista ja jäsenyydestä - Osallistuja osaa toimia vastuullisesti kerhonohjaajana

Myöntäjän suosittelut

logo

Opintokeskus Sivis / Sivis Study Centre

toimisto@opintokeskussivis.fi

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Teemme yhteistyötä Suomen 4H-liiton kanssa digitaalisten osaamismerkkien kehittämisen ja luomisen parissa. Opintokeskus Sivis tunnustaa Suomen 4H-liiton osaamisen tunnistamiseen ja arviointiin liittyvän asiantuntemuksen ja luottaa sen kehittämien osaamismerkkien laatuun.Syötä merkin hakukoodi.

Syötä yllä olevaan lomakkeeseen kurssilla saamasi koodi, nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Vastaanota merkki sähköpostiisi saapuvan linkin kautta.

- tai -