Osaava kerhonohjaaja -koulutus (1 op)

Osaava kerhonohjaaja -koulutus (1 op)

logo

Suomen 4H-liitto

johanna.polkki@4h.fi

4H on valtakunnallinen, sitoutumaton nuorisojärjestö. Lapsen ja nuoren kehitysvaiheet huomioon ottavassa toiminnassa opitaan käytännön taitoja itse tekemällä. Toiminnassa saadaan valmiuksia yrittäjyyteen ja työelämään.

Avainsanat:

kerho, lapset, ohjaaminen, ryhmä
Merkin saaja on suorittanut 4H:n järjestämän Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen

Merkin saaja on osallistunut yhden opintopisteen laajuiseen Osaava kerhonohjaaja -koulutukseen.

Koulutuksessa osallistuja saa valmiudet 4H-kerhojen ohjaamiseen. Hän osaa hyödyntää 4H-kerhotoiminnan materiaaleja, osaa suunnitella ja toteuttaa kerhotoimintaa sekä osaa kertoa 4H-järjestöstä kerholaisille ja heidän huoltajilleen.

Osaamistavoitteet - Osallistuja saa valmiudet ohjata lasten kerhoja - Osallistuja osaa tunnistaa omat vastuut ja velvollisuudet kerhonohjaajana - Osallistuja osaa suunnitella kerhokerran ja kerhokauden - Osallistuja osaa antaa esimerkkejä turvallisen 4H-harrastuksen periaatteista - Osallistuja osaa laatia turvallisuussuunnitelman omaan 4H-kerhoon - Osallistuja osaa kertoa 4H-toiminnan tavoitteista, arvoista ja jäsenyydestä - Osallistuja osaa toimia vastuullisesti kerhonohjaajanaSyötä merkin hakukoodi.

Syötä yllä olevaan lomakkeeseen kurssilla saamasi koodi, nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Vastaanota merkki sähköpostiisi saapuvan linkin kautta.

- tai -