Ideoiden ja mahdollisuuksien toteuttaminen

Ideoiden ja
mahdollisuuksien toteuttaminen

logo

Omnia

digituki@omnia.fi

Tämä merkki osoittaa kykyäsi toimia mahdollisuuksien ja ideoiden mukaan ja muuttaa ne arvoiksi muille. Se perustuu luovuuteen, kriittiseen ajatteluun ja ongelmanratkaisuun, aloitteellisuuteen ja sinnikkyyteen.

OPPIMISTAVOITTEET

  • Näkee mahdollisuuksia, joissa kaikki näkevät vain ongelmia
  • Ole sinnikäs, älä anna periksi.
  • Ole luova ja kuvittele asioita, jotka ovat erilaisia ​​kuin tiedät.
  • Menetelmän omaaminen, ongelmien ratkaiseminen - Epävarmuuden, epäselvyyden ja riskien käsittely
  • Ennakoi ja tunnistaa, mikä voi esiintyä uhkana tai ongelmana tietyssä tilanteessa

OPISKELUMATERIAALIA - Ideasta käytäntöön - Nuori yrittäjä -konsepti - Jarkko Tamminen kertoo tarinansa (video) -Yrittäjyydestä


OSAAMISEN OSOITTAMINEN

Suunnittele sinulle tärkeän hankkeen käynnistäminen: tee siitä ymmärrettävä ja houkutteleva valitsemallesi kohderyhmälle ja edistä sitä.

Jos olet jo hankkinut "Projektin suunnittelu ja johtaminen yhdessä muiden kanssa" -merkin, voit esimerkiksi mainostaa luomaasi peliä. Voit täysin vapaasti valita projektin, jota haluat edistää: tiedotuskampanja, kirjoittamasi kappale, itse tekemäsi tuote, joka voi olla kiinnostava tuottajalle. Valitse jotain, jonka uskot olevan helpompaa ja motivoivampi tämän tehtävän suorittamiseen.

Voit esimerkiksi luoda:

  • Projektin/tuotteen konsepti, jota haluat edistää (kuvaus, kuvat, video, valitse projektiisi nähden tehokkain muoto), määrittele kohdeyleisö
  • Miellekartta, jossa kuvailet, miten aiot edistää hanketta: odotetut tavoitteet, aiheet, joita haluat saavuttaa, käytettävät viestintäkanavat, hyödynnettävät resurssit, aikajana.


Voit linkin sijaan ladata osaamista osoittavan tehtäväsi tähän.
- or -