Opetusvideon editointi ja julkaisu

Opetusvideon editointi ja julkaisu

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä kehittävät yhteistyössä Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Opetusvideon tuottaminen III - Opetusvideon editointi ja julkaisu

OSAAMISTAVOITTEET

  • Osaa toteuttaa (käsikirjoittaa, kuvata, äänittää, editoida ja julkaista) opetusvideon
  • Hallitsee videokuvan, äänen ja graafisten elementtien editoinnin perusteet
  • Julkaisee opetusvideon verkossa

OSAAMISEN OSOITTAMINEN

  1. Toteuta lyhyt opetusvideo alasi koulutussisällön käsittelyä varten.

  2. Käytä videossa monipuolisesti audiovisuaalista kerrontaa: editoi liikkuvaa videokuvaa, puhuttua ääntä, taustamusiikkia ja graafisia elementtejä niin, että ne muodostavat yhtenevän kokonaisuuden.

  3. Lisää alku- ja lopputekstit, joista käy ilmi tekijätiedot - käsikirjoitus, esiintyjät, kuvaus ja editointi, musiikin lähde, lisenssi ja tuotantovuosi.

  4. Lataa ja jaa opetusvideosi verkkoon.

  5. Jaa osaamismerkkihakemukseen linkki videoon.Arvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset

1. Toteuta lyhyt opetusvideo alasi koulutussisällön käsittelyä varten. 2. Käytä videossa monipuolisesti audiovisuaalista kerrontaa: editoi liikkuvaa videokuvaa, puhuttua ääntä, taustamusiikkia ja graafisia elementtejä niin, että ne muodostavat yhtenevän kokonaisuuden. 3. Lisää alku- ja lopputekstit, joista käy ilmi tekijätiedot - käsikirjoitus, esiintyjät, kuvaus ja editointi, musiikin lähde, lisenssi ja tuotantovuosi. 4. Lataa ja jaa opetusvideosi verkkoon. 5. Jaa osaamismerkkihakemukseen linkki videoon.

- tai -