Opetusvideon  käsikirjoitus

Opetusvideon käsikirjoitus

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä kehittävät yhteistyössä Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Opetusvideon tuottaminen II - Opetusvideon käsikirjoittaminen

OSAAMISTAVOITTEET

  • Osaa tehdä opetusvideon käsikirjoituksen
  • Liittää opetusvideon osaksi oman alan opetuskokonaisuuden opiskelua

OSAAMISEN OSOITTAMINEN

  1. Toteuta tiivis opetusvideon käsikirjoitus (n. 1-3 sivua)

  2. Suunnittele ja toteuta lisäksi erillinen kuvakäsikirjoitus vähintään yhdestä opetusvideon kohtauksesta, jossa käytetään useita eri kuvakulmia. Toteuta käsin piirtäen tai käyttäen esimerkiksi Mural tai Storyboarder -sovellusta. ´

  3. Kuvaile, miten suunnittelemasi opetusvideo linkittyy omaan opetukseesi ja millaisissa tilanteissa voit videota hyödyntää.

  4. Jaa hakemukseen linkki dokumenttiin tai kansioon, joka sisältää käsikirjoituksen, kuvakäsikirjoituksen sekä kuvailun videon hyödyntämisestä omassa työssäsi.Arvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset

1. Toteuta tiivis opetusvideon käsikirjoitus (n. 1-3 sivua) 2. Suunnittele ja toteuta lisäksi erillinen kuvakäsikirjoitus vähintään yhdestä opetusvideon kohtauksesta, jossa käytetään useita eri kuvakulmia. Toteuta käsin piirtäen tai käyttäen esimerkiksi Mural tai Storyboarder -sovellusta. 3. Kuvaile, miten suunnittelemasi opetusvideo linkittyy omaan opetukseesi ja millaisissa tilanteissa voit videota hyödyntää. 4. Jaa hakemukseen linkki dokumenttiin tai kansioon, joka sisältää käsikirjoituksen, kuvakäsikirjoituksen sekä kuvailun videon hyödyntämisestä omassa työssäsi.

- tai -