Videopedagogiikka


Videopedagogiikka

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä kehittävät yhteistyössä Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Opetusvideon tuottaminen I - Videopedagogiikka

OSAAMISTAVOITTEET

  • Hyödyntää erilaisia opetusvideoita tarkoituksenmukaisena osana omaa opetusta

OSAAMISEN OSOITTAMINEN

  1. Etsi kolme erilaista opetusvideota, joista kutakin voit hyödyntää eri tavalla opetuksessa.

  2. Jaa dokumentti, jossa on linkki videoihin tai selosta millaisesta videosta on kyse, jos et voi jakaa videota (esimerkiksi opiskelijan tuottama video suljetulla alustalla). Kuvaile dokumentissa valitsemiesi videoiden mahdollista käyttöä opetus- ja oppimisprosessissa ja kerro lyhyesti miten ne tukevat oppimista ja opetusta.Arvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset

1. Etsi kolme erilaista opetusvideota, joista kutakin voit hyödyntää eri tavalla opetuksessa. 2. Jaa dokumentti, jossa on linkki videoihin tai selosta millaisesta videosta on kyse, jos et voi jakaa videota (esimerkiksi opiskelijan tuottama video suljetulla alustalla). Kuvaile dokumentissa valitsemiesi videoiden mahdollista käyttöä opetus- ja oppimisprosessissa ja kerro lyhyesti miten ne tukevat oppimista ja opetusta.

- tai -