Creative Commons

Creative Commons

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä myöntävät yhteistyössä Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu sekä Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Creative Commons - lisenssijärjestelmän perusperiaatteet

OSAAMISTAVOITTEET

  • Ymmärtää Creative Commons – lisenssien perusperiaatteet ​
  • Löytää CC-lisenssillä julkaistua materiaalia​
  • Käyttää CC-lisenssillä julkaistua materiaalia osana omaa opetusmateriaaliaan CC-lisenssin periaatteiden mukaisesti

OSAAMISEN OSOITTAMINEN

  1. Hae verkosta kaksi aineistoa (esimerkiksi kuvia, videoita tai oppimateriaalia), joista toisen käyttöoikeudet on pidätetty (copyright) ja toinen on julkaistu millä tahansa Creative Commons -lisenssillä. Linkitä löytämäsi aineistot merkkihakemukseen.
  2. Hae lisäksi verkosta CC BY - lisenssillä julkaistu aineisto, jonka voit liittää osaksi omaa tuotostasi.
  3. Liitä CC BY-lisenssillä julkaistu materiaali omaan tuotokseesi tekijänoikeuksia ja CC-lisenssiä kunnioittaen.
  4. Linkitä materiaali merkkihakemukseen.


Arvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset

1. Hae verkosta kaksi aineistoa (esimerkiksi kuvia, videoita tai oppimateriaalia), joista toisen käyttöoikeudet on pidätetty (copyright) ja toinen on julkaistu millä tahansa Creative Commons -lisenssillä. Linkitä löytämäsi aineistot merkkihakemukseen. 2. Hae lisäksi CC BY - lisenssillä julkaistu aineisto, jonka voit liittää osaksi omaa materiaaliasi. 3. Liitä CC BY-lisenssillä julkaistu materiaali omaan materiaalisi tekijänoikeuksia ja CC-lisenssiä kunnioittaen. 4. Linkitä materiaali merkkihakemukseen.

Linkitä tähän oma materiaalisi, johon olet liittänyt CC BY-lisenssillä julkaistua materiaalia tekijänoikeuksia ja CC-lisenssiä kunnioittaen.
- tai -