Videon saavutettavuus

Videon saavutettavuus

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä kehittävät yhteistyössä Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Videoiden tuotannon ja julkaisun saavutettavuusperiaatteet

Kriteerit

OSAAMISTAVOITTEET​​

  • Tuntee saavutettavien videoiden tuotantoon ja julkaisuun liittyvät periaatteet.​

OSAAMISEN OSOITTAMINEN​​

Tuota itse lyhyt saavutettavuutta käsittelevä video, jonka tuotannossa ja julkaisussa otat huomioon saavutettavuusvaatimukset. Kerro videolla lyhyesti videoiden tuotantoon ja julkaisuun liittyvät saavutettavuusperiaatteet.​

TAI​

Linkitä hakemukseen video, joka on tuotettu saavutettavuusperiaatteiden mukaan. Kuvaa hankehakemuksessa konkreettisin esimerkein, miten saavutettavuus on linkittämässäsi videossa huomioitu. Video voi olla omasi tai jonkun muun tuottama.

Myöntäjän suosittelut

logo

Omnia

digituki@omnia.fi

  • We share the same values as this organisation

  • This organisation is a trusted member of our network

  • We collaborate with this organisation

  • We recognise badges issued by this organisation

  • We design or co-create badges in collaboration with this organisation

  • Badges created and issued by this organisation align with our standardsArvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset

Tuota itse lyhyt saavutettavuutta käsittelevä video, jonka tuotannossa ja julkaisussa otat huomioon saavutettavuusvaatimukset. Kerro videolla lyhyesti videoiden tuotantoon ja julkaisuun liittyvät saavutettavuusperiaatteet.​ TAI​ Linkitä hakemukseen video, joka on tuotettu saavutettavuusperiaatteiden mukaan. Kuvaa merkkihakemuksessa konkreettisin esimerkein, miten saavutettavuus on linkittämässäsi videossa huomioitu. Video voi olla omasi tai jonkun muun tuottama.

Kuvaa konkreettisin esimerkein, miten saavutettavuus on videossa huomioitu.
- tai -