Tuottaja Nuorisoseurassa

Tuottaja Nuorisoseurassa

Suomen Nuorisoseurat ry

openbadge@nuorisoseurat.fi

Avainsanat:

Kesäteatteri, Konsertti, Nuorisoseurat, Tapahtumat
Merkin saaja osaa tuottaa nuorisoseuran tapahtumia - Olet toiminut tuottajana esimerkiksi: - Kesäteatteriproduktiossa - Seuran kevätjuhlassa, joulujuhlassa, vuosijuhlassa yms. - Kansantanssikonsertissa tai muussa konsertissa - Nuori Kulttuuri aluetapahtumassa - Liikuntatapahtumassa

Kriteerit

On toiminut tuottajana nuorisoseuran tapahtumassa. Tuntee Nuorisoseurajärjestön arvot: osallisuus, yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus sekä toiminta-ajatuksen. Tuntee tapahtumatuottamiseen liittyvät säädökset ja ohjeet mm. seuraavista asioista: - Luvat, mm. ilmoitus yleisötilaisuudesta - Turvallisuusohjeet, mm. tilakohtaiset ohjeet ja määräykset sekä tapahtumakohtaiset ohjeet ja määräykset - Hygienia- ja anniskelu Osaa laatia tapahtuman järjestämisessä tarvittavat asiakirjat - Pelastussuunnitelma - Turvallisuussuunnitelma Osaa toimia yhteistyössä viranomaisten kanssa Osaa laatia tapahtuman projektisuunnitelman ja sovittaa sen seuran toimintaan Osaa tehdä tapahtumasta järjestelysuunnitelman Osaa laatia tapahtuman budjetin ja osaa seurata budjetin toteumista Osaa laatia tapahtumassa tarvittavat yhteistyö-, ostopalvelu- ja esiintyjäsopimukset Osaa markkinoida tapahtumaa eri kanavissa ja eri kohderyhmille Osaa rekrytoida, johtaa ja palkita tapahtumassa tarvittavat toimijat Osaa toimia ja reagoida muuttuvissa tilanteissa Osaa tehdä tarvittavat tapahtuman jälkitoimet; dokumentoinnin arvioinnin, raportoinnin ja kehittämisehdotukset

Myöntäjän suosittelut

logo

Kansalaisfoorumi

info@kansalaisfoorumi.fi

  • Tämä organisaatio on luotettu jäsen verkostossamme

  • Tunnustamme ja luotamme tähän organisaatioon, koska...

  • Jaamme samat arvot tämän organisaation kanssa

  • Teemme yhteistyötä tämän organisaation kanssa

  • Suunnittelemme tai kehitämme yhteistyössä merkkejä tämän organisaation kanssaTapahtumalla voidaan tarkoittaa esimerkiksi seuran juhlaa, konserttia tai kesäteatteriproduktiota. Tapahtuma voi olla toteutettu paikallisesti, alueellisesti tai valtakunnallisesti. Kerro tapahtumien nimet, järjestäjät, ajankohdat ja paikat.
Voit kertoa toteutuneista esimerkeistä ja/tai pohtia, miten ne voidaan ottaa huomioon tapahtumatoiminnassa
Listaa lait, määräykset ja ohjeet, joihin perehdyit ja miten niitä sovellettiin tapahtumissa esimerkiksi kokoontumislaki, musiikin käyttöä ja esittämistä säätelevät lait, anniskelua ja elintarvikkeiden myyntiä ja käsittelyä koskevat säädökset yms.
Esimerkiksi ilmoitus yleisötilaisuudesta, pelastussuunnitelma, turvallisuussuunnitelma. Kuvaa millaista yhteistyötä teit viranomaisten kanssa.
Kuvaa miten toimit esimerkiksi tapahtuman aikana tulleissa yllättävissä tilanteissa Jouduitko toimimaan toisin kuin olit suunnitellut? Mitä varasuunnitelmia tai varautumistoimia teit?
Dokumentointi, arviointi, raportointi, kehittämisehdotukset, viestintä
- tai -