Oman alan digitaaliset työkalut

Oman alan digitaaliset työkalut

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä kehittävät yhteistyössä Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Avainsanat:

digitaaliset, työkalut
Oman alan digitaalisten työkalujen tuntemus

OSAAMISTAVOITTEET​

  • tuntee oman alansa oleellisimmat digitaaliset työkalut​

  • seuraa aktiivisesti oman alansa työelämän digitaalisuuden kehittymistä​

  • osaa mukauttaa työtään digitalisaation tuomiin uusiin työtapoihin​

OSAAMISEN OSOITTAMINEN​

Kuvaa oman alasi oleellisimmat digitaaliset työkalut ja linkitä jokin sivusto tai yhteisö, jossa seuraat alasi digitaalisuuden kehittymistä. Anna pari konkreettista esimerkkiä, miten digitalisaatio näkyy alasi substanssin opettamisessa.Arvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset

Kuvaa oman alasi oleellisimmat digitaaliset työkalut ja linkitä jokin sivusto tai yhteisö, jossa seuraat alasi digitaalisuuden kehittymistä. Anna pari konkreettista esimerkkiä, miten digitalisaatio näkyy alasi substanssin opettamisessa.

Kuvaa oman alasi oleellisimmat digitaaliset työkalut ja anna pari konkreettista esimerkkiä siitä, miten digitalisaatio näkyy alasi substanssin opettamisessa.
Linkitä tähän jokin sivusto tai yhteisö, jossa seuraat alasi digitaalisuuden kehittymistä.
- tai -