Verkkokokousvälineet opetuksessa


Verkkokokousvälineet opetuksessa

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä kehittävät yhteistyössä Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Opetuksen toteuttaminen verkkokokousvälineellä

OSAAMISTAVOITTEET​

  • Tuntee verkkokokousvälineiden (Zoom, Teams, Google Meet jne) perustoiminnot
  • Osaa esittää ja jakaa opetusmateriaalia​ verkkokokousvälineellä
  • Osaa hyödyntää vuorovaikutteisuutta ja oppimista edistäviä toimintoja (chat, kyselyt, whiteboard, jne.)​
  • Osaa tallentaa ja jakaa pitämänsä verkko-opetuksen

OSAAMISEN OSOITTAMINEN​

  • Liitä osaamismerkkihakemukseen linkki tallenteeseen, jossa toteutat verkkokokousvälineellä opetustuokion. Tallenteessa tulee näkyä kuinka jaat ja esität opetusmateriaalia ja hyödynnät vähintään kahta erilaista vuorovaikutteisuutta edistävää toimintoa. Varmista, että jakamasi materiaali ei loukkaa kenenkään ​yksityisyyttä.


Arvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset
Liitä tähän linkki tallenteeseen, jossa toteutat verkkokokousvälineellä opetustuokion, jossa 1. jaat ja esität opetusmateriaalia ja 2. hyödynnät vähintään kahta erilaista vuorovaikutteisuutta ja oppimista edistävää toimintoa . Varmista, että jakamasi materiaali ei loukkaa kenenkään ​yksityisyyttä.

Helpottaaksesi arviointityötä, merkitsethän alla oleviin kohtiin, missä kohtaa (minuutit:sekunnit) hyödynnät kahta erilaista vuorovaikutteisuutta ja oppimista edistävää toimintoa (esim. chat, kyselyt, mikrofonioikeuksien jakaminen osallistujille, whiteboard, jne.).

- tai -