Verkkokokousvälineet opetuksessa


Verkkokokousvälineet opetuksessa

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä myöntävät yhteistyössä Oulun ammatillinen opettajakorkeakoulu, Hämeenlinnan ammatillinen opettajakorkeakoulu sekä Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Opetuksen toteuttaminen verkkokokousvälineellä

OSAAMISTAVOITTEET​

  • Tuntee verkkokokousvälineiden (Adobe Connect, Zoom, Teams Meeting, Google Meet jne) perustoiminnot
  • Osaa esittää ja jakaa opetusmateriaalia​ verkkokokousvälineellä
  • Hyödyntää vuorovaikutteisuutta ja oppimista edistäviä toimintoja (chat, kyselyt, mikrofonioikeuksien jakaminen osallistujille, whiteboard, jne.)​
  • Osaa tallentaa ja jakaa pitämänsä verkko-opetuksen

OSAAMISEN OSOITTAMINEN​

  • Liitä osaamismerkkihakemukseen linkki tallenteeseen, jossa toteutat verkkokokousvälineellä opetustuokion, jossa jaat ja esität opetusmateriaalia ja hyödynnät vähintään kahta erilaista vuorovaikutteisuutta ja oppimista edistävää toimintoa (esim. chat, kyselyt, mikrofonioikeuksien jakaminen osallistujille, whiteboard, jne.).

-Varmista, että jakamasi materiaali ei loukkaa kenenkään ​ yksityisyyttä.Arvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset
Liitä tähän linkki tallenteeseen, jossa toteutat verkkokokousvälineellä opetustuokion, jossa 1. jaat ja esität opetusmateriaalia ja 2. hyödynnät vähintään kahta erilaista vuorovaikutteisuutta ja oppimista edistävää toimintoa (esim. chat, kyselyt, mikrofonioikeuksien jakaminen osallistujille, whiteboard, jne.). Varmista, että jakamasi materiaali ei loukkaa kenenkään ​yksityisyyttä.
- tai -