Verkkokokousvälineet ohjauksessa


Verkkokokousvälineet ohjauksessa

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen -osaamismerkkejä kehittävät yhteistyössä Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Verkkokokousvälineitten käyttö ohjaustyössä

Kriteerit

OSAAMISTAVOITTEET

Osaa hyödyntää verkkokokousvälineiden (adobe connect, teams meeting, skype, zoom, google meet) erilaisia toimintoja vuorovaikutteisessa ohjauksessa

OSAAMISEN OSOITTAMINEN

  1. Ota kuvakaappauksia käyttämästäsi verkkokokousvälineestä. Kaappaukset voivat olla konkreettisesta ohjausistunnosta tai simuloidusta tapahtumasta. Varmista, että jakamasi materiaali ei loukkaa kenenkään yksityisyyttä. Jaa linkki materiaalin merkkihakemuksessa.
  2. Kerro lisätietoja-kohdassa, mitä eroja verkkokokousvälineellä toteutettavassa ohjauksessa on verrattuna kasvokkain tapahtuvaan ohjaukseen.
  3. Anna esimerkkejä kyseisen verkkokokousvälineen toiminnoista, jotka tukevat ohjausta ja vuorovaikutusta.

Myöntäjän suosittelut

logo

Omnia

digituki@omnia.fi

  • We share the same values as this organisation

  • This organisation is a trusted member of our network

  • We collaborate with this organisation

  • We recognise badges issued by this organisation

  • We design or co-create badges in collaboration with this organisation

  • Badges created and issued by this organisation align with our standards


OSAAMISEN OSOITTAMINEN

Ota kuvakaappauksia käyttämästäsi verkkokokousvälineestä. Kaappaukset voivat olla konkreettisesta ohjausistunnosta tai simuloidusta tapahtumasta. Varmista, että jakamasi materiaali ei loukkaa kenenkään yksityisyyttä. Jaa linkki materiaalin merkkihakemuksessa. Kerro lisätietoja kohdassa, mitä eroja verkkokokousvälineellä toteutettavassa ohjauksessa on verrattuna kasvokkain tapahtuvaan ohjaukseen. Anna esimerkkejä kyseisen verkkokokousvälineen toiminnoista, jotka tukevat ohjausta ja vuorovaikutusta.


Arvioimme merkkihakemukset vain henkilöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin koulutukseemme osallistujaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://u.oamk.fi/osaoppi TAI https://tinyurl.com/digivalinnaiset
Ota kuvakaappauksia käyttämästäsi verkkokokousvälineestä. Kaappaukset voivat olla konkreettisesta ohjausistunnosta tai simuloidusta tapahtumasta. Varmista, että jakamasi materiaali ei loukkaa kenenkään yksityisyyttä. Jaa linkki materiaaliin tähän.
Mitä eroja verkkokokousvälineellä toteutettavassa ohjauksessa on verrattuna kasvokkain tapahtuvaan ohjaukseen?
Anna esimerkkejä kyseisen verkkokokousvälineen toiminnoista, jotka tukevat ohjausta ja vuorovaikutusta.
- tai -