Yhdistyksen viestintävastaava

Yhdistyksen
viestintävastaava

logo

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

heidi.kukkola@mll.fi

Avainsanat:

#viestintä, #yhdistys
Merkin saaja osaa toimia yhdistyksen viestijänä.

Kriteerit

Merkin saaja osaa toimia yhdistyksen viestijänä.

OSAAMISALUEET

Viestintäosaaminen Osaa toteuttaa yhdistyksen sisäistä ja ulkoista viestintää käyttäen eri viestintäkanavia. Osaa huomioida eri kohderyhmien tarpeet viestinnän sisällöissä ja kanavissa.

Sosiaalisen median osaaminen Osaa käyttää laajasti ja monipuolisesti sosiaalisen median sovelluksia. Osaa laatia sosiaalisen median suunnitelman yhdistykselle.

Kehittämisosaaminen Osaa arvioida yhdistyksen viestinnän toimivuutta ja kehittää sitä.

Kokemusosaaminen Osaaminen pohjautuu käytännössä hankittuun kokemusasiantuntijuuteen. Edellyttää MLL:n yhdistyksen viestintävastaavan tehtävän hoitamista vähintään yhden vuoden ajan.

Opintokeskus Sivis logo

Merkki on myönnetty yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Myöntäjän suosittelut

logo

Opintokeskus Sivis / Sivis Study Centre

toimisto@opintokeskussivis.fi

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Teemme yhteistyötä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa digitaalisten osaamismerkkien kehittämisen ja luomisen parissa. Opintokeskus Sivis tunnustaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton osaamisen tunnistamiseen ja arviointiin liittyvän asiantuntemuksen ja luottaa sen kehittämien osaamismerkkien laatuun.Merkin saaja osaa toimia yhdistyksen viestijänä. Osaamismerkki on kehitetty yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. - - Hyvä hakija! Hienoa, että olet kerryttänyt kokemustasi ja osaamistasi MLL:n toiminnan piirissä! Osaamismerkki on oivallinen tapa kertoa siitä myös muille. Ole hyvä ja täytä huolellisesti alla olevat tiedot ja lähetä sitten hakemuksesi meille. Tarkastamme annetut tiedot ja mikäli merkin myöntämiseksi annetut kriteerit täyttyvät, niin lähetämme sinulle linkin, josta voit ladata osaamismerkin itsellesi.

Voit kertoa esimerkiksi miten ja mitä some-kanavia olet käyttänyt tai miten hoitanut viestintää jäsenistölle tai yhteistyökumppaneille.
Jos olet osallistunut viestintäteemaiseen koulutukseen, voit lähettää siitä tässä todistuksen liitteenä. Voit myös lähettää muun mielestäsi osaamisestasi kertovan tai osaamistasi kuvaavan liitteen.
- tai -