Yhdistyksen taloudenhoitaja

Yhdistyksen taloudenhoitaja

logo

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

heidi.kukkola@mll.fi

Merkin saaja osaa toimia rekisteröityneen yhdistyksen taloudenhoitajana.

Kriteerit

OSAAMISALUEET

Talousarvio-osaaminen

Osaa edistää yhdistyksen taloudellista hyvinvointia ja pitää hallituksen ajan tasalla yhdistyksen taloudellisesta tilanteesta. Osaa laatia talousarvioehdotukset ja valvoa hyväksytyn talousarvion toteutumista.

Rahaliikenneosaaminen

Osaa valvoa ja hoitaa yhdistyksen rahaliikennettä ja huolehtia kirjanpidosta joko itse tai tilitoimiston avulla.

Kehittämisosaaminen

Osaa kehittää taloudenhoitajan tehtävää ja omaa osaamistaan.

Kokemusosaaminen

Osaaminen pohjautuu käytännössä hankittuun kokemusasiantuntijuuteen. Edellyttää MLL:n yhdistyksen rahastonhoitajan tehtävän hoitamista vähintään yhden vuoden ajan sekä osallistumista vähintään yhteen luottamushenkilökoulutukseen (Täyskäsi-koulutus tai vastaava valmennus).

Opintokeskus Sivis logo

Osaamismerkki on myönnetty yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Myöntäjän suosittelut

logo

Opintokeskus Sivis / Sivis Study Centre

toimisto@opintokeskussivis.fi

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Teemme yhteistyötä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa digitaalisten osaamismerkkien kehittämisen ja luomisen parissa. Opintokeskus Sivis tunnustaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton osaamisen tunnistamiseen ja arviointiin liittyvän asiantuntemuksen ja luottaa sen kehittämien osaamismerkkien laatuun.Merkin saaja osaa toimia rekisteröityneen yhdistyksen taloudenhoitajana. Osaamismerkki on myönnetty yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. - - Hyvä hakija! Hienoa, että olet kerryttänyt kokemustasi ja osaamistasi MLL:n toiminnan piirissä! Osaamismerkki on oivallinen tapa kertoa siitä myös muille. Ole hyvä ja täytä huolellisesti alla olevat tiedot ja lähetä sitten hakemuksesi meille. Tarkastamme annetut tiedot ja mikäli merkin myöntämiseksi annetut kriteerit täyttyvät, niin lähetämme sinulle linkin, josta voit ladata osaamismerkin itsellesi.

Jos sinulla on toimittaa todistuksia mm. osallistumisesta koulutukseen, niin lähetä se meille. Voit myös lähettää muun mielestäsi osaamisestasi kertovan tai osaamistasi kuvaavan liitteen (esim. laatimasi talousarvio).
- tai -