Yhdistyksen sihteeri

Yhdistyksen sihteeri

logo

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

heidi.kukkola@mll.fi

Merkin saaja osaa toimia rekisteröityneen yhdistyksen sihteerinä.

Kriteerit

OSAAMISALUEET

Hallitustyöskentely ja kokousosaaminen

Osaa hoitaa kokousjärjestelyt, toimia kokousten sihteerinä ja laatia kokousten pöytäkirjat. Osaa laatia ja koota toimintakertomuksen luonnoksen.

Viestintäosaaminen

Osaa hoitaa yhdistyksen viestintää laatimalla tiedotteet ja muut asiakirjat sekä tiedottamalla jäsenille ja ulkopuolisille. Osaa ylläpitää jäsenrekisteriä.

Arkistonhoito-osaaminen

Osaa hoitaa yhdistyksen arkistoa.

Kehittämisosaaminen

Osaa kehittää sihteerin tehtävää ja omaa osaamistaan.

Kokemusosaaminen

Osaaminen pohjautuu käytännössä hankittuun kokemusasiantuntijuuteen. Edellyttää MLL:n yhdistyksen sihteerin tehtävän hoitamista vähintään yhden vuoden ajan sekä osallistumista vähintään yhteen luottamushenkilökoulutukseen (Täyskäsi-koulutus tai vastaava valmennus).

Opintokeskus Sivis logo

Merkki on myönnetty yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Myöntäjän suosittelut

logo

Opintokeskus Sivis / Sivis Study Centre

toimisto@opintokeskussivis.fi

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Teemme yhteistyötä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa digitaalisten osaamismerkkien kehittämisen ja luomisen parissa. Opintokeskus Sivis tunnustaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton osaamisen tunnistamiseen ja arviointiin liittyvän asiantuntemuksen ja luottaa sen kehittämien osaamismerkkien laatuun.Merkin saaja osaa toimia rekisteröityneen yhdistyksen sihteerinä. Osaamismerkki on myönnetty yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. - - Hyvä hakija! Hienoa, että olet kerryttänyt kokemustasi ja osaamistasi MLL:n toiminnan piirissä! Osaamismerkki on oivallinen tapa kertoa siitä myös muille. Ole hyvä ja täytä huolellisesti alla olevat tiedot ja lähetä sitten hakemuksesi meille. Tarkastamme annetut tiedot ja mikäli merkin myöntämiseksi annetut kriteerit täyttyvät, niin lähetämme sinulle linkin, josta voit ladata osaamismerkin itsellesi.

Jos sinulla on toimittaa todistuksia mm. osallistumisesta koulutukseen, niin lähetä ne meille. Voit myös lähettää muun mielestäsi osaamisestasi kertovan tai osaamistasi kuvaavan liitteen (esim. kirjoittamasi kokouspöytäkirja).
- tai -