Ajokortti työelämään (0,5 op)

Ajokortti työelämään (0,5 op)

logo

Suomen 4H-liitto

johanna.polkki@4h.fi

4H on valtakunnallinen, sitoutumaton nuorisojärjestö. Lapsen ja nuoren kehitysvaiheet huomioon ottavassa toiminnassa opitaan käytännön taitoja itse tekemällä. Toiminnassa saadaan valmiuksia yrittäjyyteen ja työelämään.

Avainsanat:

asiakaspalvelu, työelämä, työhaastattelu, työnhaku, työnteko
Ajokortti työelämään -kurssilla opitaan perustiedot ja -taidot työnhausta ja työelämän pelisäännöistä. Lisäksi osallistuja saa valmiuksia asiakaspalveluun.

Kriteerit

Ajokortti työelämään

Ajokortti työelämään -kurssin laajuus on 0,5 opintopistettä.

Kurssin suorittanut osaa antaa esimerkkejä työnhaun perusasioista ja työelämän käytännöistä sekä tunnistaa hyvän asiakaspalvelun.

Osaamistavoitteet sijoittuvat EQF-tasolle 3.

Hallitsee oman alansa tietoperustan, periaatteet, prosessit ja yleiset käsitteet sekä tietyt kognitiiviset ja käytännön taidot, joita vaaditaan tehtävien suorittamiseen ja ongelmien ratkaisemiseen. Valitsee ja soveltaa perusmenetelmiä, -työkaluja, -materiaaleja ja -informaatiota. Mukauttaa toimintansa olosuhteisiin ja toimintaympäristöön ratkaistessaan ongelmia. Arvioi omaa osaamistaan ja siihen liittyviä toimia, taitoja ja valintoja. Valmius jatkuvaan oppimiseen.

Myöntäjän suosittelut

logo

Opintokeskus Sivis / Sivis Study Centre

toimisto@opintokeskussivis.fi

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Teemme yhteistyötä Suomen 4H-liiton kanssa digitaalisten osaamismerkkien kehittämisen ja luomisen parissa. Opintokeskus Sivis tunnustaa Suomen 4H-liiton osaamisen tunnistamiseen ja arviointiin liittyvän asiantuntemuksen ja luottaa sen kehittämien osaamismerkkien laatuun.Syötä merkin hakukoodi.

Syötä yllä olevaan lomakkeeseen kurssilla saamasi koodi, nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Kirjaudu sen jälkeen sähköpostiisi ja vastaanota merkki sinne saapuneen linkin kautta.

- tai -