4H-yrittäjä

4H-yrittäjä

logo

Suomen 4H-liitto

johanna.polkki@4h.fi

4H on valtakunnallinen, sitoutumaton nuorisojärjestö. Lapsen ja nuoren kehitysvaiheet huomioon ottavassa toiminnassa opitaan käytännön taitoja itse tekemällä. Toiminnassa saadaan valmiuksia yrittäjyyteen ja työelämään.

Avainsanat:

4H-yritys, yrittäjyys
Merkin saaja on perustanut 4H-yrityksen

Kriteerit

Merkin saaja on perehtynyt 4H-yritykseen liittyviin asioihin perustaessaan 4H-yrityksen. Hän on miettinyt omaa liikeideaa, yrityksen kannattavuutta sekä markkinointia ja viestintää.

4H-yritys on 13-28 -vuotiaille tarkoitettu pienimuotoisen yrittäjyyden malli. 4H-yrityksen myynti on vuodessa 50-8000 euroa. 4H-yrittäjä on 4H-yhdistyksen jäsen. www.4h.fi/yritys

Myöntäjän suosittelut

logo

Opintokeskus Sivis / Sivis Study Centre

toimisto@opintokeskussivis.fi

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Teemme yhteistyötä Suomen 4H-liiton kanssa digitaalisten osaamismerkkien kehittämisen ja luomisen parissa. Opintokeskus Sivis tunnustaa Suomen 4H-liiton osaamisen tunnistamiseen ja arviointiin liittyvän asiantuntemuksen ja luottaa sen kehittämien osaamismerkkien laatuun.


Olet perustanut 4H-yrityksen. Se on hieno teko! Onnea!

Digitaalisen osaamismerkin avulla voit näyttää osaamisesi netissä, sosiaalisessa mediassa ja erityisesti sähköisen työnhaun yhteydessä. 4H-yrittäjänä voit käyttää merkkiä esimerkiksi yrityksesi nettisivuilla, blogissa ja somekanavissa.


Kerro 4H-yrityksestäsi

Syötä yllä olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Vastaanota merkki sähköpostiisi saapuvan linkin kautta. Joskus linkki eksyy roskapostiin, joten kannattaa tarkastaa myös se kansio.


Syötä yllä olevan kuvan teksti:
- tai -