Moodle - Oppimateriaali ja oppimistehtävät

Moodle - Oppimateriaali ja oppimistehtävät

logo

Oppiminen Online

info@oppiminenonline.com

Oppiminen Onlinen osaamismerkkejä myöntävät yhteistyössä Amok (Oulun ammatillinen opettajakorkeakoulu) sekä Hamk (Hämeenlinnan ammatillinen opettajakorkeakoulu).

Avainsanat:

Moodle
Oppimateriaalin ja tehtäväaktiviteetin hallinta

OSAAMISTAVOITTEET

  • osaa tallentaa ja jakaa opetuksessa käyttämänsä oppimateriaalit Moodle-alustalle
  • osaa käyttää Moodleen tehtäväaktiviteettia

TEEMAT

Opettajan aineistojen vieminen Moodleen ja niihin liittyvien oppimistehtävien luominen. Tämän badgen kriteerit on luotu Moodlen 2-version pohjalta.

OSAAMISEN OSOITTAMINEN

  • Etsi joltakin Moodle-kurssialustaltasi vähintään kaksi erityyppistä tiedostoa, joista toinen on lisätty omalta tietokoneeltasi ja toinen on haettu internetistä (esim. Powerpoint ja video/linkki).
  • Etsi myös Tehtävä-aktiviteetilla tehty oppimistehtävä.
  • Kirjoita lisätietoja-kenttään lyhyt kuvaus, miten käytät oppimateriaaleja ja tehtäviä opiskelijottesi oppimisen ohjauksessa.
  • Ota kuvakaappaus/kuvakaappaukset oppimateriaaleista ja -tehtävästä Moodlessa. Lisää myös kuvakaappaus, jossa näkyy koosteena opiskelijoiden palauttamat tehtävät (rajaa opiskelijoiden henkilötiedot pois näkyvistä).
  • Liitä kuvakaappaukset pilvipalveluun esim. GoogleDocsiin, jaa tiedosto tarkasteluoikeuksilla ja lisää linkkinä merkkihakemukseesi.


Tämä koskettaa vain täydennyskoulutukseen osallistuvia. Anna nimesi tai nimimerkkisi, joka näkyy pelisivustolla osaamismerkin yhteydessä.
Lue kriteerien kohta Osaamisen osoittaminen ja anna lisätietoja tarvittaessa.
Liitä tähän verkko-osoitteet (URL) niihin dokumentteihin, jotka tukevat hakemustasi.
- tai -