PowerPoint-tehokäyttäjä


PowerPoint-tehokäyttäjä

Erittäin käytetty ja suosittu esitysgrafiikkaohjelma PowerPoint on monelle tuttu, mutta täyden hyödyn ohjelmasta saadakseen on hallittava sen perusteet ja tärkeimpiä edistyksellisiä toimintoja. Tämä merkinhaltija hallitsee PowerPointin tehokkaan peruskäytön sekä hänellä on tuntemusta ohjelman edistyksellisimmistä ominaisuuksista. Hän on PowerPointin tehokäyttäjä, joka osaa käyttää esitysohjelmaa hyväksi työssään ja arjessaan. Hän on osoittanut osaamisensa osallistumalla Turun kesäyliopiston "Tehoa ja taitoa PowerPointin käyttöön" - koulutukseen (laajuus 8 opetustuntia) ja palauttamalla hyväksytysti koulutuksen lopputehtävän. Tehoa ja taitoa PowerPointin käyttöön! -koulutuksen sisältö: - esityksen tekemisen perusteet - erilaiset diarakenteet - perustyylin merkitys ja käyttö - mallipohjien tekeminen ja tallentaminen - tehosteiden käyttö: siirtymät ja animaatiot - hyperlinkit ja toimintopainikkeet - organisaatiokaaviot - äänen ja videon lisäys esitykseen - vinkkejä esitystilanteeseen

Merkinhaltija on palauttanut hyväksytysti koulutuksen lopputehtävän.

Lopputehtävässä koulutukseen osallistujat osoittivat hallitsevansa PowerPointin perus- ja edistyksellisiä toimintoja. Hän on lopputehtävässä luonut joko todelliselle tai kuvitteelliselle yritykselle uuden PowerPoint-mallipohjan sekä toteuttanut erilaisia yritysesittelydioja PowerPointissa.


Turun kesäyliopisto on koulutuksen ja kehittämisen asiantuntija. Kesäyliopisto tarjoaa yksilöille, ammattiryhmille ja organisaatioille mahdollisuuden kehittymiseen ja oppimisen iloon elämän eri vaiheissa. Opetus on avointa kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Kursseja ja pidempiä koulutuksia järjestetään ympäri vuoden.

Ajankohtaiset koulutuksemme löydät osoitteesta: https://www.turunkesayliopisto.fi/

Seuraa meitä myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!