Ilona BettShow 2015

Ilona BettShow 2015

Tämä merkki on myönnetty henkilölle, joka on osallistunut valtaisaan seikkailuun Euroopan suurimmilla opetusteknologian BettShow-messuilla. Merkin omistaja on tuonut oman tärkeän panoksensa mukaan, jotta seikkailu onnistuisi ja edistäisi Suomen opetuksen kehittymistä.

Ilona Bett 2015 Open Badge

Ilona Bett 2015 -merkki myönnetään henkilölle, joka on osallistunut suuren opetusteknologian seikkailuun Lontoon BettShow-messuilla 2015.

Seikkailussa mukana ja tukena oli Ilona IT:n väki ja 60 muuta opetusteknologian asiantuntijaa.

Tiivis yhdessäolo, matkan suunnittelu jo etukäteen, kokemuksien jakaminen niin matkan aikan, kuin sen jälkeenkin - nämä on niitä elementtejä, joilla opetusta muutetaan ja kehitetään.

BettShow-tapahtuman uutisia voit seurata:

** Facebook-ryhmässä: http://on.fb.me/1C87ea7

** Matleena Laakson kokomasta matkaraporteista: http://www.matleenalaakso.fi/2015/01/bett-2015-suomalaisten-matkaraportit.html

** Twitter: #finnbett, Timo Ilomäen tekemä koonti: https://storify.com/Ilotimo/bett2015-finnbett-twiitit


Merkin saajat ovat osallistuneet myös 20.1.2015 Ilona IT:n järjestämään yli satahenkiseen Ilonan FinBett GetTogether-tilaisuuteen.

Seminaarissa esiintyivät myös:

** Keijo Sipilä, Kaarina: 1 tabletti/oppilas- nautitaan päivittäin http://bit.ly/padikaarina

** Katrina Vartiainen, Turku: Norssien LUTO-hankkeella uutta lukiota http://Norssiluto.blogspot.fi

Seminaarissa Ilona IT lanseerasi uuden opettajille ja kouluille suunnatun verkkokaupan. http://www.ilonait.fi/web/kauppa

Siellä uutuustuotteita ovat mm: Smartfeet, Catchbox, iPad mobiililuokan opasmateriaalit, oppilasagentti-toiminta ja iPadin videokuvauspaketti.

Seminaarissa laseerattiin myös pelillinen tapa messuihin tutustumiseen ja kokemuksien jakamiseen. Ilonan Teemu Moilanen toimi asiantuntijana ja johdattelijana pelipedagogiikkaan. Ilona avasi myös kaikille kiinnostuneille Smartfeet-pelialustalla luodun BettShow-seikkaulun 2015. Tässä pelissä joukkueet kisasivat ideoillaan ja inspiraatioillaan, jakoivat vinkkejä Ilonalle ja toisilleen. Ja parhaat palkittiin. Pelioppiminen pedagogiikkana haluttiin tehdä konkreettiseksi monialaiselle osallistujajoukolle.