Viestintävastaava


Viestintävastaava

logo

Oulun Reumayhdistys ry

oulunreumayhdistys@gmail.com

Oulun Reumayhdistys on perustettu vuonna 1952 ja se on Suomen Reumaliiton jäsenenä toimiva paikallisjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on työskennellä reumasairauksien ja muiden tuki-ja liikuntaelinsairaiden tukena ja yhdyselimenä, sekä valvoa heidän yhteiskunnallisia etujaan ja oikeuksiaan. Yhdistys toimii vapaaehtoisten voimin.

Avainsanat:

järjestöt, luottamushenkilö, luottamustoimi, viestintä, Yhdistystoiminta
Merkin saaja osaa toimia rekisteröityneen yhdistyksen viestijänä. Hän on toiminut yhdistyksessä vähintään yhden vuoden ajan.

KRITEERIT

Viestintäosaaminen

Osaa toteuttaa yhdistyksen sisäistä ja ulkoista viestintää käyttäen eri viestintäkanavia. Osaa huomioida eri kohderyhmien tarpeet viestinnän sisällöissä ja kanavissa.

Kehittämisosaaminen

Osaa arvioida yhdistyksen viestinnän toimivuutta ja kehittää sitä.


HAKEMUS

Avaa osaamisesi jokaisen osaamistavoitteen kohdalla vastaamalla lyhyesti seuraaviin kysymyksiin. Muista kertoa myös konkreettisia esimerkkejä (esim. koulutuksen nimi)! Voit halutessasi lisätä tekstiin linkin, jonka takana on todisteita osaamisestasi.

Mitä osaamisesi pitää sisällään ja miten se näkyy käytännössä?

Missä ja miten olet hankkinut osaamisesi?

Miten voisit kehittää osaamistasi?

Kun olet valmis, paina Lähetä hakemus. Voit myös tallentaa hakemuksesi ja palata siihen myöhemmin. Käsittelemme hakemukset viikon kuluessa.


Vastaa kysymyksiin

- tai -