Kirstunvartija eli rahastonhoitaja

Kirstunvartija eli rahastonhoitaja

logo

Oulun Reumayhdistys ry

oulunreumayhdistys@gmail.com

Oulun Reumayhdistys on perustettu vuonna 1952 ja se on Suomen Reumaliiton jäsenenä toimiva paikallisjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on työskennellä reumasairauksien ja muiden tuki-ja liikuntaelinsairaiden tukena ja yhdyselimenä, sekä valvoa heidän yhteiskunnallisia etujaan ja oikeuksiaan. Yhdistys toimii vapaaehtoisten voimin.

Avainsanat:

järjestöt, luottamushenkilö, luottamustoimi, Yhdistystoiminta
Merkin saaja osaa toimia rekisteröityneen yhdistyksen taloudenhoitajana. Hän on toiminut yhdistyksen rahastonhoitajana vähintään 2 vuoden ajan.

KIRSTUNVARTIJA ELI RAHASTONHOITAJA

Osaamismerkki on Oulun Reumayhdistyksen tunnustus henkilölle, joka on toiminut yhdistyksen rahastonhoitajana vähintään 2 vuoden ajan. Merkin saajan osaaminen on osoitettu erillisellä hakemuksella ja arvioitu Oulun Reumayhdistyksessä.

KRITEERIT

Talousarvio-osaaminen

Osaa edistää yhdistyksen taloudellista hyvinvointia ja pitää hallituksen ajan tasalla yhdistyksen taloudellisesta tilanteesta. Osaa laatia talousarvioehdotukset ja valvoa hyväksytyn talousarvion toteutumista.

Rahaliikenneosaaminen

Osaa valvoa ja hoitaa yhdistyksen rahaliikennettä ja huolehtia kirjanpidosta joko itse tai tilitoimiston avulla.

Kehittämisosaaminen

Osaa kehittää taloudenhoitajan tehtävää ja omaa osaamistaan.


HAKEMUS

Avaa osaamisesi jokaisen osaamistavoitteen kohdalla vastaamalla lyhyesti seuraaviin kysymyksiin. Muista kertoa myös konkreettisia esimerkkejä (esim. koulutuksen nimi)! Voit halutessasi lisätä tekstiin linkin, jonka takana on todisteita osaamisestasi.

Mitä osaamisesi pitää sisällään ja miten se näkyy käytännössä?

Missä ja miten olet hankkinut osaamisesi?

Miten voisit kehittää osaamistasi?

Kun olet valmis, paina Lähetä hakemus. Voit myös tallentaa hakemuksesi ja palata siihen myöhemmin. Käsittelemme hakemukset viikon kuluessa.


Vastaa kysymyksiin

- tai -