Keikkavapaaehtoinen


Keikkavapaaehtoinen

logo

Oulun Reumayhdistys ry

oulunreumayhdistys@gmail.com

Oulun Reumayhdistys on perustettu vuonna 1952 ja se on Suomen Reumaliiton jäsenenä toimiva paikallisjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on työskennellä reumasairauksien ja muiden tuki-ja liikuntaelinsairaiden tukena ja yhdyselimenä, sekä valvoa heidän yhteiskunnallisia etujaan ja oikeuksiaan. Yhdistys toimii vapaaehtoisten voimin.

Avainsanat:

avustaminen, järjestöt, tukihenkilö, vapaaehtoisuus, vuorovaikutus, Yhdistystoiminta
Keikkavapaaehtoinen on toiminut vapaaehtoisena tapahtumissa, matkoilla, teatterissa ja muissa tilaisuuksissa. Tehtävät ovat olleet kahvinkeittoa, tarjoilua sekä avustamista.

KEIKKAVAPAAEHTOINEN

Osaamismerkki on Oulun Reumayhdistyksen tunnustus henkilölle, joka on toiminut keikkavapaaehtoisena yhdistyksessä vähintään vuoden ajan. Merkin saajan osaaminen on osoitettu erillisellä hakemuksella ja arvioitu Oulun Reumayhdistyksessä.

Osallistuminen

  1. On osallistunut useisiin tehtäviin.
  2. On hyvät vuorovaikutustaidot
  3. Osaa huomioida asiakkaan tarpeet ja on luotettava sekä tunnollinen.

Sitoutuminen

  1. Sitoutuu tehtäväänsä ja kantaa siitä vastuun.
  2. On toiminut tehtävässä vähintään vuoden ajan.

HAKEMUS

Avaa osaamisesi jokaisen osaamistavoitteen kohdalla vastaamalla lyhyesti seuraaviin kysymyksiin. Muista kertoa myös konkreettisia esimerkkejä (esim. koulutuksen nimi)! Voit halutessasi lisätä tekstiin linkin, jonka takana on todisteita osaamisestasi.

Mitä osaamisesi pitää sisällään ja miten se näkyy käytännössä?

Missä ja miten olet hankkinut osaamisesi?

Miten voisit kehittää osaamistasi?

Kun olet valmis, paina Lähetä hakemus. Voit myös tallentaa hakemuksesi ja palata siihen myöhemmin. Käsittelemme hakemukset viikon kuluessa.


Vastaa kysymyksiin

- tai -