Finnjamboree Experience

Finnjamboree Experience

Merkin saaja on toiminut leirillä vapaaehtoistehtävissä ja osallistunut ikäkautensa leiriohjelmaan. Merkin myöntäminen perustuu osallistujan itsearvioon. Roihu 2016 oli Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n järjestämä seitsemäs kansainvälinen partioleiri Evolla. Suomen suurin nuorisotapahtuma huipentui 20.-28.7.2016 pidettyyn leiriin, jolle osallistui yli 17000 partiolaista kymmenistä eri maista.

[Avaa kriteerisivu uuteen ikkunaan]

Merkin saaja:

  1. osaa toimia osana yhteisöä vapaaehtoistehtävässä.
  2. osaa suunnitella toimintaansa (esim. ajankäyttö, talous, taukojen pitäminen) ja ratkaista käytännön ongelmia.
  3. osaa viestiä ja toimia vuorovaikutuksessa muiden kanssa, pitää yllä ryhmähenkeä.
  4. ymmärtää erilaisia kulttuureja ja tapoja sekä tunnistaa omia arvojaan ja asenteitaan.
  5. osaa liikkua luonnossa turvallisesti ja vastuullisesti.
  6. osaa arvioida toimintaa sekä antaa ja vastaanottaa palautetta.

Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.


Moi merkin hakija!

Muutama tärkeä asia liittyen merkkihakemukseen.

Merkkihakemuksessa on tärkeää muistaa, että kaikki kirjoittamasi tiedot sekä mahdolliset liitteet näkyvät julkisina, ellet itse muuta julkisuusasetuksia myöhemmin Open Badge Passport -sivustossa. Muista liitteiden osalta myös nettietiketti. Vältä henkilötietojen jakamista ja jos hakemuksen liitteissä esiintyy muita henkilöitä, niin muista pyytää lupa julkaisulle ennen kuin liität ne hakemukseesi.OHJE: Kerro, millaisiin työtehtäviin eli pesteihin osallistuit. Missä onnistuit? Mikä oli hankalaa? Millaista palautetta sait?
OHJE: Mitä opit ja koit Roihulla? Ruksi ne kohdat, jotka osaltasi pitävät paikkansa.
OHJE: Kerro omin sanoin, mitä opit ja koit Roihu-leirillä. Millaisiin ohjelmiin osallistuit? Millainen leirielämys oli? Missä onnistuit? Mikä oli hankalaa? Millaista palautetta sait?
Voit lisätä tähän liitteitä, jotka osoittavat ja täydentävät osaamistasi. Liite voi olla kuva-, video- tai tekstitiedosto.
Myöhemmin haluamme tutkia osaamismerkkien käyttöä sekä miten niitä on hyödynnetty esimerkiksi vapaaehtoistyön tunnistamisessa ja tunnustamisessa sekä työtehtäviin hakemisessa. Toivomme, että saamme ottaa sinuun yhteyttä myöhemmin. Kiitos etukäteen!
- tai -