Verkkokokousvälineet


Verkkokokousvälineet

Oppiminen Onlinen osaamismerkkejä myöntävät yhteistyössä Amok (Oulun ammatillinen opettajakorkeakoulu) sekä Hamk (Hämeenlinnan ammatillinen opettajakorkeakoulu).

Avainsanat:

AC, verkkokokous, Webex
Verkkokokousvälineiden toiminnot vuorovaikutteisessa verkko-opetustilanteessa (AC, Webex)

[Avaa kriteerisivu uuteen ikkunaan]

Osaamistavoitteet - Tuntee muutamia erilaisia verkkokokousvälineitä, joita voi hyödyntää vuorovaikutteisessa oppimistilanteessa - Osaa käyttää verkkokokousvälineiden toimintoja vuorovaikutteisesti, kuten ruudun jakoa, chatia. Teemat - verkkokokousvälineiden toiminnot vuorovaikutteisessa verkko-opetustilanteessa (AC, Webex) Osaamisen osoittaminen Esittää ja jakaa verkkokokousvälineellä opetusmateriaalia muille kuulijoille ja esittelee jonkun verkkokokousvälineellä toteuttamansa opetustuokion (tai vastaava vuorovaikutustilanne). Voit laittaa osaamismerkkihakemukseen linkin verkko-kokouksen/ verkko-opetustilanteen tallenteeseen tai ottaa opetustuokiostasi kuvakaappaukset ja selostaa tapahtumia, niin että osaaminen tulee osoitettua (esittää ja jakaa opetusmateriaalia, toteuttaa verkkokokousvälineellä opetustuokion).
Tämä koskettaa vain täydennyskoulutukseen osallistuvia. Anna nimesi tai nimimerkkisi, joka näkyy pelisivustolla osaamismerkin yhteydessä.
Lue kriteerien kohta Osaamisen osoittaminen ja anna lisätietoja tarvittaessa.
Liitä tähän verkko-osoitteet (URL) niihin dokumentteihin, jotka tukevat hakemustasi.
- tai -