Mitä uutta on Open Badge Passportissa?


Open Badge Passportista julkaistiin päivitys 10.11.2020. Päivityksen tavoitteena on parantaa Galleria-osion ominaisuuksia ja selfie-merkkien hallintaa.

Galleria-osion parannukset

Tämä päivitys tuo mukanaan uuden käyttöliittymän, joka mahdollistaa helpon ja nopean pääsyn Galleria-osiossa julkaistuihin merkkeihin ja niihin liittyviin tietoihin. Galleriassa julkaistuissa merkeissä on nyt välilehdet, joiden kautta näkee merkin yleistiedot, tilastot ja listan merkin saajista. Mikäli merkkiin on liitetty tässä näkymässä merkkihakemus, voit hakea merkkiä suoraan. Yksi päätavoitteistamme on ollut helpottaa suosittelujen antamista. Voit nyt suositella merkin saajaa ja nähdä merkkiin liittyvät todisteet avaamatta vastaanottajan profiilia (pieni kuvake profiilirivin oikealla puolella).

Toinen julkaisun tuoma merkittävä parannus on, että voit nyt helposti löytää merkkejä, joita voit ansaita napsauttamalla Galleria-osiossa aktiiviseksi valinnan ”Näytä vain merkit, jotka voin ansaita.” Merkit ja merkkihakemukset ovat nyt yhdessä paikassa ja toivomme, että Open Badge Passport -yhteisön ansaitsemien merkkien tutkiminen kannustaa käyttäjiä hakemaan näitä merkkejä!

Merkkinäkymän uudet välilehdet

Selfie-merkit

Olemassa olevan selfie-merkin muokkaaminen on tähän asti johtanut uuden merkin luomiseen. Päivityksen tuoma muutos on, että jos muokkaat sellaista selfie-merkkiä, jonka olet jo myöntänyt itsellesi tai jollekin muulle, OBP luo automaattisesti samasta merkistä version, jota voit käyttää myöntämiseen. Huomaa, että jos muutat merkin nimeä, OBP luo uuden version. Halutessasi voit myös poistaa vanhan merkin tai jopa peruuttaa sen.

Uskomme, että nämä merkittävät parannukset lisäävät Open Badge -yhteisön jäsenten välistä vuorovaikutusta. Galleria-osion muutokset on tehty vastaamaan uuden marraskuun lopussa julkaistavan mobiilisovelluksen käyttöliittymää.

Esittelemme nämä uudistukset webinaarissa “OBF ja OBP kehitysstrategia ja uudet ominaisuudet” 24.11. klo 14.00 -tervetuloa mukaan!

Webinaarin tiedot tästä.

Toivottavasti pidät OBP:n uusista ominaisuuksista!

OBF-tiimi

Open Badge Factory tarjoaa työkalut, joita organisaatiosi tarvitsee merkityksellisen ja kestävän Open Badges -merkkijärjestelmän toteuttamiseen. Palvelumme on IMS Globalin sertifioima ja noudattaa standardin 2.0 versiota.